11 oktober 2022

Stagiaires gezocht voorjaar 2023

Ben je bezig met je master? En heb je een achtergrond in bijvoorbeeld Gezondheidswetenschappen, Gezondheid en Maatschappij, of Health Education and Promotion? En ben je beschikbaar voor een stage van 4-6 maanden in het voorjaar van 2023? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Achtergrond project

Gemeenten lopen bij de gezond gewicht aanpak tegen een aantal belemmeringen aan in het uitzetten van interventies en activiteiten. Om gemeenten te helpen onderzoeken we in het 4-jarig project ‘Gemeenten Samen Gezond’ hoe we de gezond gewicht aanpak kunnen versterken door samen leren en lerend monitoren. Dit doen we met halfjaarlijkse leerkringen. Dit zijn bijeenkomsten met een diverse groep van betrokkenen van de gezond gewicht aanpak (zoals beleidsadviseurs, gezondheidsmakelaars, zorgprofessionals en inwoners). Voor dit project zoeken we 2 (onderzoeks)stagiaires voor het voorjaar 2023 (bijv. vanaf februari).

Opdracht

Inmiddels hebben meerdere leerkringen plaatsgevonden. Elke leerkring is geëvalueerd met een vragenlijst. Opdracht 1 gaat over het analyseren van de ingevulde evaluatieformulieren middels R (en eventueel SPSS). Alle leerkringdeelnemers hebben daarnaast deelgenomen aan een interview. Opdracht 2 gaat over het analyseren van de (reeds getranscribeerde) interviews middels Atlas.ti.

Vragen

Heb je vragen of interesse? Mail naar mterbogt@ggdgelderlandzuid.nl