Toegankelijkheid

Wij vinden het belangrijk dat zo veel mogelijk mensen toegang hebben tot onze informatie en diensten. Daarom besteden wij veel aandacht aan de digitale toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid van onze website. Op 14 februari 2023 lanceerden wij deze nieuwe website. Deze nieuwe website is qua techniek en vormgeving voor een groot deel digitoegankelijk. De teksten, documenten en video’s bieden wij zoveel mogelijk digitoegankelijk aan. Daar waar dat (nog) niet kon, vind je een duidelijke melding bovenaan de pagina.

Toegankelijkheidsonderzoek

Als GGD willen wij volledig voldoen aan de overheidsstandaard toegankelijkheid WCAG 2.1 op niveau AA. Er is een onafhankelijk handmatig toegankelijkheidsonderzoek uitgevoerd in januari 2024. Dit onderzoek is uitgevoerd door digitaalEHBO.nl.

Op dit moment hebben wij een status B. Onze knelpunten hebben we in beeld. Wij werken er samen met onze webleverancier aan om de onderdelen die onvoldoende scoorden, zo snel mogelijk aan te passen.

Status toegankelijkheidslabel van GGD Gelderland-Zuid. Volg de link voor de volledige toegankelijkheidsverklaring.

Probleem met de toegankelijkheid van deze website?

Ervaar je een toegankelijkheidsprobleem op onze website? Neem dan contact op via communicatie@ggdgelderlandzuid.nl. We kijken dan samen of we je kunnen helpen aan de juiste informatie.