Corona prik met afspraak

Je kunt op verschillende manieren een afspraak maken voor jouw vaccinatie:

  • Maak online een afspraak voor de herhaalprik op www.coronatest.nl. Dit kan 24 uur per dag. Je hebt hiervoor een DigiD nodig.
  • Telefonisch via het Landelijke Vaccinatie Afsprakennummer 0800 – 7070.

Alle afspraken worden landelijk ingepland. Je kunt geen afspraak inplannen door te bellen met GGD Gelderland-Zuid.

Let op: als je na 19 september 2022 een herhaalprik hebt gehad dan kom je op moment niet in aanmerking komt voor nog een herhaalprik.

Overzicht vaccinatielocaties

Locatie vaccinatie Nijmegen: Weg door Jonkerbos 10

Deze locatie bevindt zich op Weg door Jonkerbos 10, naast Sportschool Basic-Fit. Dit is niet op het terrein van ziekenhuis CWZ.

Locatie vaccinatie Tiel: Biezenwei 2, Tiel

Locatie vaccinatie Zaltbommel (ingang Fitnessclub Zaltbommel naast Hotel Van der Valk): Hogeweg 65, 5301 LJ Zaltbommel

Afspraak verplaatsen of afzeggen

Je kunt zelf je afspraak verplaatsen of afzeggen via de website coronavaccinatie-afspraak.nl onder ‘Mijn vaccinatieafspraken inzien’. Om de afspraakgegevens te bekijken, moet je inloggen met DigiD.

Onder de knop ‘afspraak verplaatsen’ op de website coronavaccinatie-afspraak.nl kun je een nieuwe afspraak maken, je hebt de keuze uit verschillende tijdstippen. Klik op bevestigen om de afspraak definitief te maken. Per e-mail krijg je een nieuwe afspraakbevestiging.

Onder de knop ‘afspraak annuleren’ op de website coronavaccinatie-afspraak.nl  kun je de afspraak verwijderen. Klik op bevestigen om de afspraak te verwijderen. De afspraak wordt vervolgens verwijderd uit het overzicht met de afspraakgegevens.