09 mei 2022

Sluiting test- en vaccinatielocaties

De vraag naar coronatesten en -vaccinaties is de afgelopen tijd erg afgenomen. Daarom houdt de GGD nog maar een aantal locaties open in de regio. Inwoners van Gelderland-Zuid kunnen voor testen en vaccinaties de komende tijd terecht op onze locaties in Tiel en Nijmegen.

Sluiting Zaltbommel

Vanaf vrijdag 13 mei sluit onze locatie in sporthal De Ring in Zaltbommel.

Sluiting Wijchen

Vanaf zaterdag 14 mei sluit onze locatie aan de Graafseweg 699 in Wijchen.

Sluiting De Biezen

Vanaf maandag 16 mei sluit locatie ‘De Biezen’ in Nijmegen. Inwoners van Nijmegen en omstreken kunnen voor coronatests en vaccinaties terecht in de locatie aan de Weg door Jonkerbos 10 in Nijmegen.

Testbeleid is veranderd

Sinds 11 april 2022 is het testbeleid veranderd. Het is niet meer nodig om na een positieve zelftest een bevestigingstest te doen bij de GGD. Zelftesten bij klachten blijft wel belangrijk. Door de zelftest weet u namelijk of u corona hebt of niet. En kunt u uw gedrag daarop aanpassen. Voor sommige mensen geldt nog steeds het advies om een test te doen bij de GGD. Voor wie dit geldt vindt u op de site van de Rijksoverheid.

Kijk altijd op de website voor de openingstijden

De GGD is nog steeds open voor coronatesten en -vaccinaties. Kijk altijd op onze website voor de openingstijden.

GGD Gelderland-Zuid vaccineert in de regio ook op tijdelijke locaties. Op onze website is te zien wanneer we waar vaccineren.