17 januari 2022

Open inloop priklocaties

Vanaf vandaag starten wij met een open inloop op verschillende corona priklocaties. De priklocaties die werken met de open inloop zijn in Culemborg, Nijmegen (Jan Massinkhal), Tiel en Wijchen. In Zaltbommel en in De Biezen (Nijmegen) is er (nog) geen open inloop. Alle 18 plussers kunnen op deze locaties zonder afspraak terecht voor een boosterprik. Tenminste als zij langer dan 3 maanden geleden zijn gevaccineerd. En de afgelopen 3 maanden geen corona hadden. Ook jongeren vanaf 12 jaar kunnen zonder afspraak komen voor een 1e of 2e prik. Op onze website staan de locaties en openingstijden waar zonder afspraak geprikt wordt.

Open inloop

De meeste mensen hebben inmiddels hun booster gehaald. Op een aantal priklocaties is er ruimte om mensen zonder afspraak te ontvangen. De priklocaties die werken met de open inloop zijn in Culemborg, Nijmegen (Jan Massinkhal), Tiel en Wijchen. In Zaltbommel en in De Biezen (Nijmegen) is er (nog) geen open inloop.

Tijdens de open inloop kan iedereen vanaf 18 jaar terecht voor een 1e, 2e of boosterprik. En jongeren van 12 jaar en ouder kunnen komen voor een 1e of 2e prik tegen corona. Kijk altijd goed op onze website waar en wanneer de open inloop is. Kinderen van 5 tot 12 jaar worden alleen op afspraak geprikt.

Haal je prik zo snel mogelijk

Iedereen van 18 jaar en ouder vragen wij om zo snel mogelijk een afspraak te maken of langs te komen voor de boosterprik. Deze week zijn de tijdelijke extra priklocaties nog open. Als de meeste mensen een booster gehaald hebben gaan wij weer afschalen. En dan moet je misschien verder reizen voor je prik. Hou onze website in de gaten voor informatie over de vaccinatielocaties en de open inloop.

Hoe maak je een afspraak?

Maak bij voorkeur een online afspraak. Of bel het landelijke call center 0800 -7070. Een afspraak maken heeft als voordeel dat er tijd voor je vrijgemaakt is. Je hoeft dus over het algemeen niet te wachten.