28 november 2022

Haal je herhaalprik in de buurt

Vanaf vandaag zijn wij weer actief bij jou in de buurt met een regiotour. De GGD prikt tijdens de tour in tijdelijke locaties zoals buurthuizen. Iedereen die graag dichtbij huis een herhaalprik wil halen is van harte welkom. Neem je identiteitsbewijs en een mondkapje mee!

Wie kunnen langskomen voor een herhaalprik?

Iedereen vanaf 12 jaar, die de basisserie tegen corona heeft gehad, kan langskomen voor een herhaalprik. Kinderen van 12 t/m 16 jaar hebben toestemming nodig van de ouders om zich te laten vaccineren. Voor de herhaalprik is het belangrijk dat er minimaal 3 maanden zit tussen je laatste vaccinatie of coronabesmetting. Er wordt geprikt zonder afspraak. Je kunt dus gewoon binnenlopen voor de herhaalprik. Natuurlijk blijft vaccineren jouw eigen keuze.

Waar start de regiotour?

De regiotour start in Groesbeek en Beek. Houd de webpagina www.ggdgz.nl/regiotour in de gaten voor nieuwe data en locaties.

Wanneer komt de GGD naar Groesbeek?

  • Maandag 28 november van 12.00 – 16.00 uur
  • Maandag 12 december van 12.00 – 16.00 uur
  • Maandag 19 december van 12.00 – 16.00 uur

Locatie: Sporthal Heuvelland, Ambachtsweg 8a, Groesbeek

Wanneer komt de GGD naar Beek?

  • Woensdag   7 december 16.00 – 20.00 uur
  • Woensdag 21 december 16.00 – 20.00 uur

Locatie: Kulturhus Beek, Roerdompstraat 6, Beek

Meer informatie

Herhaalprik

Kijk voor meer informatie over de herhaalprik op de website van de Rijksoverheid.

Regiotour

Kijk voor meer informatie over de regiotour op de webpagina www.ggdgz.nl/regiotour. Hier zie je waar de GGD komt en vind je informatie over het voorlichtingsteam dat in Beek en Groesbeek helpt bij vragen over corona. Je bent ook welkom op andere locaties tijdens de regiotour.