21 november 2023

Trots op… OBS Prins Willem Alexander!

Op woensdag 20 september 2023 werd op OBS Prins Willem Alexander in Beusichem het vignet Gezonde School onthuld door wethouder Martine de Bas. Een certificaat voor Sport en Bewegen! De uitreiking gebeurde tijdens een feestelijke ochtend op het schoolplein. Leerlingen voerden dansjes uit en iedere klas deed mee met de Daily Mile. 

Directeur Marie-Louise ten Brinke is trots om een Gezonde School te zijn: “Bewegen is goed voor lichaam en brein. We willen als school een bijdrage leveren aan de gezondheid van onze leerlingen.” 

Wethouder Martine de Bas prijst de inzet van OBS Prins Willem Alexander: “Het is belangrijk dat scholen energie steken in het welbevinden van leerlingen. Sport en bewegen is daar een belangrijk onderdeel van. Mooi om te zien dat OBS Prins Willem Alexander hier zo veel mee bezig is en dat dit nu wordt beloond met het vignet Gezonde School.” 

Aan het eind van deze feestelijke ochtend werd aan alle leerlingen en ouders het thema van dit schooljaar aangekondigd: voeding. Leerlingen verkleed als fruitmascottes gaven het startsein door fruit uit te delen.