Recept gevulde tomaten-groentesoep
Aantal personen: 2 | Bereidingstijd: 30 minuten
Wat heb ik nodig?
Ingrediënten | Hoeveelheden |
---|---|
Tomaten | 2 |
Aardappelen | 2 |
Wortelen | 2 |
Paprika | 1 halve |
Prei | 1 |
Ui | 1 |
Water | 1,5 liter |
Bouillonblokjes | 2 |
Tomaten puree | 140 gram |
Vloeibare margarine | 1 eetlepel |
Volkoren brood | 4 sneden |
Hoe maak ik het?
- Schil de aardappelen.
- Snijd de uit, aardappelen, tomaten, wortelen, paprika en prei.
- Bak de uit 5 minuten.
- Doe de groenten in de pan.
- Bak de groenten 5 minuten.
- Doe de tomatenpuree in de pan.
- Roer alles door elkaar.
- Voeg 1,5 liter water toe.
- Voeg 2 bouillonblokjes toe.
- Roer alles door elkaar.
- Breng de soep aan de kook. Kook de soep 15 minuten op laag vuur.
- Eet smakelijk!